Поврзете се со нас

НовостиПовеќе Новости

НАЦИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ЕВРОПСКИ КВИЗ НА ПАРИ 2022

Како и секоја година, така и оваа, СОЕПТУ „Кузман Јосифоски-Питу“ учествуваше на европскиот квиз...

Галерија

Повеќе статии

Повеќе објави

#Facebook